Tekstforfatning

Tekstunivers sidder klar til at hjælpe dig med at løfte dit indhold med kreativ tekstforfatning i høj kvalitet. Jeg kan hjælpe med alt lige fra blogindlæg og kategoritekster til SEO-tekster og produktbeskrivelser.

Når du har en online virksomhed, kan du ikke undvære tekstforfatning, hvis du gerne vil fremstå troværdig og professionel. Teksterne skal formidle din virksomheds vision, ydelser, services og/eller produkter over for potentielle besøgende. Her er gode tekster alfa og omega.

Unikke og velskrevne tekster kan desuden få din hjemmeside eller webshop til at rangere højere på Google, hvilket vil give dig mere trafik, flere kunder og en højere omsætning. Det er noget, alle virksomheder er interesseret i, så derfor skal du selvfølgelig have fængende og professionelle tekster på dit site.

Hvordan får du professionelle tekster til din virksomhed?

Er du selv god til at skrive, kan du naturligvis selv stå for tekstforfatningen. Men så sad du højst sandsynligt ikke her og læste min tekst.

En rigtig god måde at få professionelle tekster, der sælger, er at tage kontakt til erfarne og professionelle tekstforfattere – sådan en som jeg.

Jeg har skrevet tekster i mange år, og ved derfor præcist, hvad der skal til for at løfte det skriftlige indhold på din hjemmeside eller webshop.

Jeg skriver fængende og søgemaskineoptimerede tekster

Hvis du ikke selv har flair for at skrive spændende og fængende tekster, er det mig, du har brug for. Jeg har mange forskelligartede opgaver på bagen – og langt de fleste af dem har været med henblik på at skabe mere trafik og mere salg.

Jeg har en del erfaring med tekstforfatning og kan lynhurtigt se, hvor der skal optimeres, og hvilke informationer du skal have kommunikeret ud til din målgruppe.

Hvilken type tekstopgaver kan jeg udføre?

Der findes et væld af forskellige typer tekster, som kan være på hjemmesider eller webshops. Jeg tager mig af dem alle – små som store.

De tekstopgaver jeg hyppigst tager mig af er:

  • SEO-tekster
  • Blogindlæg
  • Produkttekster
  • Omskrivning af tekster
  • Kategoritekster

Jeg har erfaring med at skrive mange forskellige typer tekster. For hver opgave bliver jeg mere erfaren, og det tager jeg med mig videre i mine næste opgaver, så de fremstår så skarpe og gode som overhovedet muligt.

Da jeg har prøvet lidt af hvert, er jeg efterhånden blevet lynhurtig til at sætte mig ind i nye opgaver. Jeg får hurtigt et overblik gennem nuværende indhold og research og går ofte i gang på dagen eller dagen efter, jeg har fået tilsendt en opgave – med tanke på målgruppe og formål.

Hvem skriver jeg tekster for?

Jeg samarbejder med mange forskellige typer firmaer inden for forskellige brancher. Jeg har derfor erfaring i at skrive til forskellige målgrupper og til forskellige formål. Det har gjort mig dygtig til at formidle teknisk og svært indhold på et læsevenligt og forståeligt sprog – og sådan et sprog er nødvendigt i din virksomheds tekster, hvis du gerne vil formidle dig bedst og bredest muligt.

Du skal derfor ikke være nervøs for, om jeg kan klare opgaven, selvom din branche måske ikke ligger til højrebenet at formidle på et let og forståeligt sprog. Gennem spørgsmål og grundig research får jeg formidlet det, du ønsker.

Jeg har bl.a. erfaring med at skrive tekster for virksomheder inden for:

  • Vinduespudsning
  • Alternativ behandling
  • Finans
  • Udbydere af IT
  • Webshops

… Og mange flere.

Jeg kan altså skrive for dig uanset branche og emne. Jeg er dygtig til at researche, så du skal ikke bekymre dig for, om jeg kan løfte opgaven.

Hvis du synes, jeg lyder som en tekstfatter for dig, skal du være velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen eller via min mail tekstunivers@gmail.com.

Jeg glæder mig til at høre fra dig!