Har du en Facebookside og måske og en Instagramprofil? Men får du ikke lavet og delt det indhold til dine følgere, som du burde? Eller har du måske bare svært ved at formulere det, så det står skarpt?

Uanset hvilken grund der ligger til baggrund for, at du ikke får holdt dine sociale medier ved lige og får udgivet det indhold, du burde, kan Tekstunivers hjælpe dig.

Hvad er det, sociale medier kan?

Sociale medier er platforme, du kan bruge til at skabe stærke relationer til dine kunder og til at skabe salg. Men for at det kan lade sig gøre, skal du have godt og engagerende content, som giver dine følgere lyst til at involvere sig. Det kan jeg hjælpe med.

Det jeg oftest ser på de sociale medier er, at virksomheder glemmer at tænke over, at kommunikationen på de forskellige platforme foregår fra menneske til menneske. Der bliver derfor ikke taget hensyn til, at indholdet skal kommunikeres til et andet menneske bag skærmen – og ender ofte med at blive kedeligt og intetsigende salgsindhold, der bliver lagt op.

Hvis du gerne vil have succes på medier som Facebook og Instagram, skal du træde et skridt eller to tilbage og spørge dig selv om, hvad din målgruppe interesserer sig for og hvilke gode historier, du gerne vil fortælle om dit brand. Hvis du får gjort det klart, er du bedre rustet til at kommunikere med nuværende og potentielle kunder.

Jeg ved godt, det kan være lidt uoverskueligt at komme i gang med – men det er derfor, jeg er her! Jeg har god erfaring med at skabe engagerende og relevant indhold til sociale medier og har selv vokset to Instagramprofiler til 3.000+ følgere gennem interessant indhold.

Hvorfor bruge sociale medier?

Du skal bruge sociale medier, fordi det er der, dine nuværende og potentielle kunder er. Næsten 80% af alle danskere bruger Facebook hver dag eller flere gange om ugen – og fordi det er der, danskerne er, er det der, din målgruppe er. Derfor skal du bruge sociale medier.

Dog er det ikke nok bare at poste tilfældigt indhold. Alting går stærkt på de sociale medier og derfor skal dit indhold være unikt, fængende og skille sig ud.

Mulighederne for at skabe netop sådan noget indhold er mange – det vigtigste er bare, at indholdet er troværdigt for målgruppen.

Fortæl gerne dine historier og budskaber gennem billeder, video og andet lækkert visuelt materiale. Det skaber opmærksomhed og giver følgerne lyst til at interagere med dit indhold – og det får din virksomhed bredere ud.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Jeg kan hjælpe dig med at holde din Facebookside eller Instagramprofil aktiv ved at lave spændende og engagerende opslag hver uge. Ved hjælp af ideer og udkast til indhold fra dig, skaber jeg opslag, som lægger op til engagement og interaktion blandt dine følgere, så du kan nå længere ud.

Når du har sendt ideer og udkast til mig, går jeg i gang med at lave research og sætter mig i en kreativ tænkeboks, så jeg kan skabe indhold, der på sigt får din Facebookside og Instagramprofil ud over stepperne.

Vil du høre nærmere?

Så kontakt mig via kontaktformularen.