Tekstunivers leverer SEO tekster i høj kvalitet

Vil du gerne til tops i verdens største søgemaskine, Google? Så kræver det kvalitetstekster, der er skrevet på baggrund af søgeord, der er relevante for din virksomhed. Hos Tekstunivers har jeg et indgående kendskab til udarbejdelse af SEO tekster – jeg har skrevet et hav af SEO tekster og ved derfor, hvordan en velskreven SEO tekst er sat sammen.  

Hvad er SEO tekster?

Så hvad er en SEO-tekst? En SEO-tekst kan forbedre din virksomheds placering i søgemaskinerne på organiske søgeresultater. Hvis dine tekster er optimeret til Google og får en bedre placering på søgemaskinen, betyder det, at jeres hjemmeside rangerer højere på Google. Det vil med al sandsynlighed give jer mere organisk trafik, da flere vil klikke sig ind på jeres hjemmeside.

En organisk søgning kan være ”tekstforfatter Herning” som er en søgning, en forbruger vil søge på, hvis vedkommende gerne vil finde en tekstforfatter i Herning. Som oftest vil forbrugeren vælge en af de søgeresultater, der er placeret øverst på Google. Det er derfor vigtigt at have en af de bedste placeringer på Google, så forbrugeren ender som kunde hos dig.

Derfor vil det for eksempel være en god ide at få lavet en tekst om ”tekstforfatter Herning”, så du dukker op i søgeresultaterne under denne søgning. Det kan med fordel være en tekst om virksomheden, hvem I er, og hvad jeres værdier er.

Det kan være lidt af en mundfuld at sætte sig ind i – men Tekstunivers har flere års erfaring i at levere velskrevne SEO-tekster. Jeg ved derfor, hvad du bør have med i teksten, og hvordan den skal bygges op.

Har du fået udarbejdet en søgeordsanalyse, eller har du nogle specifikke søgeord, du ved, du gerne vil rangere højt på? Så kigger jeg på det, laver grundig research og udarbejder SEO tekster, der konverterer og giver bedre rangering på Google.

Hvordan skriver man en god SEO-tekst?

En SEO-tekst handler ikke kun om at få nævnt de ønskede søgeord en masse gange i teksten – for de må ikke blive brugt for meget. Derudover er en god SEO-tekst en tekst, som er relevant for forbrugeren og som kan konvertere vedkommende fra at være en besøgende til at blive en kunde.

En SEO-tekst skal derfor være i høj kvalitet og af høj relevans, så den besøgende også får noget ud af at læse teksten. Endeligt skal teksten også skrives i en passende længde – hverken for kort eller for lang. Hvis der ikke tages højde for disse parametre, vil du ikke opnå det ønskede resultat af SEO teksten.

Hvad koster en SEO-tekst?

En seo-tekst hos Tekstunivers er billig – men af høj kvalitet. Jeg mener, alle virksomheder skal have mulighed for at få udarbejdet gode og solide SEO-tekster til deres virksomhed.

Derfor tilbyder jeg at skrive SEO-tekster til priser mellem 0,5-1 krone per ord afhængigt af emnet og mængden af research.

Kontakt mig på tekstunivers@gmail.com for at få et uforpligtende tilbud!