Linkbuildingtekster

Linkbuilding er vigtig for at øge din virksomheds placering på Google – det er desværre ikke nok at have en flot og tiltalende hjemmeside! Linkbuilding er en vigtig del af søgemaskineoptimering og kan forbedre dit websites placering på relevante søgeord på verdens største søgemaskine. Hvis du gerne vil have hjælp til at skrive interessante og velskrevne linkbuildingtekster, kan jeg hjælpe dig!

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er opbygning af indgående links til dit site. Når du linkbuilder betyder det derfor, at du skaffer links til din hjemmeside gennem relevante søgeord fra andre hjemmesider.

Set med Googles briller på er et link til din hjemmeside fra en anden hjemmeside det samme som en anbefaling af dit site. For hvis nogen linker til dit indhold, produkter og lignende, må det jo betyde, at de anbefaler det.

Google vil gerne give deres brugere den bedste oplevelse, og her bruger de blandt andet anbefalingerne til at finde de bedste og mest relevante resultater.

Linkbuilding og gode linkbuildingtekster er derfor vigtige!

Hvorfor er teksten vigtig i linkbuilding?

Når du linkbuilder, skal teksten også være i orden. Den skal være relevant, unik og informativ og give mening i forhold til det, du gerne vil linke til. Sørger du for at gøre det, vil Google belønne dig med en bedre placering i søgeresultaterne.

Udover at teksten skal være i orden, skal dine linkbuildingtekster også være placeret på hjemmesider, der er relevante for dit forretningsområde. Det giver ikke mening at lave en linkbuildingtekst med link til kjoler på en hjemmeside om biler. Det vil blot vildlede søgemaskinerne, og du vil derfor ikke få en bedre placering.

Der er derfor meget at hensyn til, når du laver linkbuilding!

Hvordan kan du gøre brug af linkbuildingtekster?

Spørgsmålet er så, hvor og hvordan du kan gøre brug af linkbuildingtekster? Der findes forskellige platforme, hvor du kan placere dine tekster med links.

De mest oplagte steder at gøre det på er følgende:

  • Blogindlæg på andres blog/hjemmesider.
  • Gæsteindlæg på andres blog.
  • Online avisartikler med links.

Få hjælp af Tekstunivers til at skrive linkbuildingtekster

Vil du gerne have en bedre placering på Google, men kan du ikke selv skrive teksterne? Så kan Tekstunivers hjælpe dig. Jeg tilbyder at lave linkbuildingtekster til en lav pris – uden det går udover kvaliteten!

Skriv til Tekstunivers på tekstunivers@gmail.com og du får et uforpligtende tilbud.