Instagram Takeover

Har du en Instagramprofil, men er du gået i stå med at passe den? Har du svært ved at finde tid til at like, kommentere og finde potentielle følgere og kunder? Eller har du bare ikke interessen?

Der kan være mange grunde til, at du har en Instagramprofil, som ikke er aktiv. Uanset hvad grunden er, kan jeg hjælpe dig i gang med at få en aktiv Instagramprofil igen.

Hvordan gør jeg det?

Det eneste jeg skal bruge fra dig er adgang til din Instagram samt ønsker og ideer til opslag, som du gerne vil have lavet.

Derefter går jeg i gang med at planlægge indhold til kommende opslag, som skal skaffe engagement, synlighed og nye følgere til din profil.

Når det er gjort, tager jeg et kig på din profil og ser, om din bio trænger til en opdatering og om eventuelle irrelevante opslag og billeder skal fjernes for at gøre din profil skarp og professionel.

Hvad får du ud af at lade mig overtage din Instagram?

Når du lader mig overtage din Instagram, går jeg i gang med at like, kommentere og følge relevante profiler, som kunne være interesseret i dine services og/eller ydelser. Det skaber synlighed og opmærksomhed omkring din virksomhed.

Det tager tid at like og kommentere på relevante opslag, ligesom det kan være svært at gennemskue under hvilke hashtags, du skal gøre det.

Det skal du ikke bekymre dig om, når du lader mig have rådighed over din Instagram.

Jeg tager mig nemlig af det hele, hvor jeg:

  • Liker og kommenterer for fuld gas.
  • Finder relevante hashtags.
  • Opdaterer din bio.
  • Udgiver 1-2 opslag om ugen.

Når du lader mig overtage din Instagram, tager jeg mig med andre ord af det hele. Du skal kun tage stilling til, hvad du kunne tænke dig at dele og kommunikere ud til nuværende og potentielle kunder.

Interesseret i at høre mere?

Så kontakt mig gerne via kontaktformularen.