Kunne du godt tænke dig at få en blogfunktion med spændende blogindlæg? Vil du gerne blive fundet oftere på Google? Har du svært ved at formidle det, du gerne vil dele til dine kunder?

Blogindlæg er for mange hjemmesider og brancher en rigtig god måde at tilføje værdi for besøgende, få flere ind på hjemmesiden samt til at blive fundet på Google – og det kan jeg hjælpe med.

Hvorfor skrive blogindlæg?

Blogindlæg om emner der er relevante og interessante for dine kunder, kan være med til at konvertere besøgende til kunder. Gode og velskrevne indlæg, der vedrører emner inden for din branche, virker professionelt, troværdigt og generøst.

Derudover er blogindlæg en rigtig god måde at blive fundet af Google på, da Google ELSKER indhold! Jo mere godt og relevant indhold, der er at finde på din hjemmeside, jo bedre. Grunden til det er, at du gør det nemmere for Google at finde ud af, hvad du tilbyder. Det er relevant, da du gerne vil dukke op i så mange søgninger som muligt – så godt og meget indhold er vejen til succes på søgemaskinerne!

Jeg kan skrive dine blogindlæg

Du er højst sandsynligt blevet ledt ind på denne side, fordi du gerne vil have skrevet blogindlæg, men ikke selv formår det (hvilket der kan være mange grunde til). Så er du havnet det rette sted – for jeg kan nemlig hjælpe dig med at skrive dine blogindlæg.

For at kunne skrive blogindlæg til din hjemmeside, er det eneste jeg har brug for fra dig nogle overordnede emner, eventuelle over- og underskrifter samt specifikke søgeord (hvis du ønsker dette).  

Det er det eneste, jeg behøver for at gå i gang med at lave et indlæg til din blog for dig. Herefter går jeg i gang med grundig research, så jeg er sat fuldstændig ind i emnet, inden jeg går i gang.

Har du også brug for hjælp til at lægge det op på din hjemmeside, så det bliver sat pænt og overskueligt op, er jeg også behjælpelig med det.

Hvad skal du skrive om?

Hvis du gerne vil have lavet blogindlæg, men ikke ved, hvad du skal finde på at skrive om, kan jeg hjælpe. Blot kontakt mig og fortæl mig om din virksomhed – så brainstormer jeg på ideer.