Sådan får du flere følgere på Facebook

okt 18, 2019 Blog
Facebook

Er flere følgere på din Facebookside noget, du godt kunne tænke dig? Her er 4 simple tips til, hvordan du vokser din følgerskare på Facebook og øger muligheden for at trække flere potentielle kunder til.

En Facebookside der er bygget op professionelt og har autentiske opslag vil med garanti få nuværende følgere til at engagere sig og trække nye følgere til.

1. Del siden på din egen profil

Det første tip du kan gøre brug af – hvis du ikke allerede har gjort det – er at benytte dig af din venneliste. Har du lavet et vigtigt og relevant opslag på din Facebookside så del den endelig på din egen profil. Det skal nok generere nogle delinger fra din venneliste, som potentielt kan trække nye følgere til.

Er din side helt ny, er det også en god ide at invitere dine venner til at synes godt om siden. Det er en effektiv måde at få boostet dit følgertal på, hvis siden er ny.

2. Sørg for at være aktiv

Et af de vigtigste tips i indlægget her, er at du skal være aktiv på din Facebookside. En side der ikke er aktiv, bliver forbigået af potentielle følgere, fordi der ikke er noget at komme efter. Lav derfor ugentlige opslag, som er relevante og autentiske, da det giver dine følgere lyst til at følge med og dele dit indhold, hvis det er godt.

Du har også mulighed for at kommentere på andre sider via din Facebookside. Dog skal du huske at være opmærksom på, hvad du skriver, og hvad du kommenterer på, da det har indflydelse på virksomhedens image.

3. Del din side i relevante grupper

Når du har gjort alt det ovenstående er det tid til også at dele din Facebookside i relevante grupper. Har du en hjemmeside tilknyttet din Facebookside, er det f.eks. oplagt at melde dig ind i grupper, hvor man kan dele sine blogindlæg.  Derudover findes der også grupper til deling af Facebooksider og grupper, som er oplagt at blive medlem af.

Det er en god mulighed for eksponering af dit site, som også kan kanalisere følgere til din side.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *