Om mig

Hvem er jeg?

Jeg hedder Mia og er stifteren af Tekstunivers. Jeg er 25 år gammel og er autodidakt tekstforfatter med seks års professionel erfaring.

Hvorfor skal du vælge Tekstunivers?

Det er nemt at svare på. Jeg er dygtig, erfaren, effektiv og overholder altid deadline. Jeg vil gerne opbygge gode og langvarige relationer til mine kunder, og derfor behandler jeg altid mine kunder med stor respekt. Når du er kunde hos mig, er du garanteret tekster i høj kvalitet til en billig pris – og jeg tilretter, indtil du er tilfreds!

Hvor holder jeg til?

Tekstunivers har kontor på min hjemmeadresse i Lind ved Herning. Her modtager jeg bestillinger og producerer tekster til mine mange forskellige kunder. Min mangeårige erfaring gør, at jeg har indgående kendskab til mange brancher. Jeg tager derfor små som store opgaver ind – og de bliver alle udført i samme høje kvalitet.

Kontakt mig derfor endelig hvis du har brug for en kompetent tekstforfatter!

Hvad består min erfaring i?

Jeg har de sidste fem år arbejdet med mange typer opgaver og i forskellige stillinger. Jeg har blandt andet fem års erfaring som SEO-tekstforfatter, som om noget har givet mig et indblik i, hvad der virker i forhold til søgemaskinerne.

Derudover har jeg erfaring som:

  • Content manager
  • Nyhedsskribent
  • Freelance skribent

Jeg har i mange år desuden også arbejdet i CMS-systemet WordPress. Det betyder, at jeg kan arbejde og uploade tekster direkte i dit CMS-system, hvis du gerne vil have mig til det!

Tøv endelig ikke med at kontakte mig på tekstunivers@gmail.com.  

Tekstunivers går op i miljøet