Korrekturlæsning priser: Få billig korrekturlæsning her

mar 24, 2020 Blog

Er du på udkig efter gode og billige korrekturlæsning priser? Og har du brug for at få en udefra til at læse din tekst igennem, så du er sikker på, den fremstår fejlfri og knivskarp? Så har du fundet frem til den rette.

Som du måske allerede har opdaget, er der stor forskel i priserne på korrekturlæsning. Særligt er der stor forskel på, om du lader en studerende gøre det eller et professionelt firma som Tekstunivers. Når du lader mig tage hånd om din opgave, er du garanteret både billig og professionel korrekturlæsning, der kan konkurrere med de andre priser på markedet.

Jeg går højt op i at levere en fejlfri og skarp tekst. Så det er også det, du kan forvente dig af mig, når du bestiller mig til korrekturlæsning.

Hvorfor er det vigtigt at få korrekturlæst tekster?

Som erhvervsdrivende er det vigtigt at have en hjemmeside, der fremstår professionel og troværdig. Det gør den ikke, hvis du har tekster med mange stavefejl og kommafejl. For de besøgende på din hjemmeside virker det sjusket og rodet. Det sender derfor et signal til dem om, at du ikke har styr på tingene, eller at du ikke er en troværdig afsender. Det koster kunder. Det er derfor alfa og omega, at hjemmesideteksterne er skarpe og velformulerede.

Som studerende er det heller ikke ligegyldigt, hvordan kommaerne er placeret eller ordene stavet. I store opgaver eller vigtige afleveringer er det vigtigt, at teksten er letlæselig, forståelig og ikke er fyldt med stave- og kommafejl. Det trækker ned i karakteren, hvilket du naturligvis gerne vil undgå.

Korrekturlæsning er derfor på mange områder vigtigt at give sig tid til eller få andre til at gøre, da det kan have stor betydning for virksomhedens økonomi eller dit afgangsbevis.

Hvad koster korrekturlæsning?

Hvis du vælger at benytte mig til korrekturlæsning af dine tekster, bliver du givet en korrekturlæsning pris ud fra den opgave, du har.

Skal din tekst blot læses igennem for kommafejl, er det naturligvis billigere end en tekst, hvor jeg også skal rette stavefejl eller omformulere sætninger. Jeg giver derfor altid en individuel korrekturlæsning pris fra opgave til opgave, da det er det, der giver mest mening.

Når det så er sagt, er jeg en af de billigste korrekturlæsere, du kan finde. Mine priser på tekstforfatning er i forvejen lave (uden det går udover kvaliteten), så det afspejler sig naturligvis også i mine priser for korrekturlæsning. Send mig gerne en beskrivelse af din opgave – så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud.

Korrekturlæsning priser – få et uforpligtende tilbud  

Selvom jeg er en relativ ny spiller på markedet, har jeg allerede udført korrekturlæsning og tekstforfatning for mange små og større virksomheder. Jeg har stor erfaring med at korrekturlæse tekster og vil hellere end gerne hjælpe dig med det også.

Jeg er omhyggelig, effektiv og billig. Jeg afleverer ikke, før jeg er helt sikker på, at teksten sidder lige i skabet. Du kan derfor være sikker på at få et resultat, som du er tilfreds med.

Kontakt mig gerne via kontaktformularen eller ved at skrive til mig på tekstunivers@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *